Cercar en aquest lloc

dilluns, 21 de març del 2011

Arriba la primavera!

Una de les coses que ve de gust fer amb l'arribada de la primavra és sortir a passejar i gaudir del renaixement de la natura que, compungida, es realça desprès del fred hivernal.

Podeu trobar molts recurosos per programar les vostres visites al delta del riu Llobregat i conèixer més d'aprop quin són aquests canvis que es produeixen. Per saber què podeu observar especialment en aquesta època mireu aquest recursos:

Des d'aquesta pagina trobem rutes guiades o per fer sense guia al Delta del Llobregat! (sortides desde el Prat) http://www.portadeldelta.cat/




Per altra banda la Cristina i el Narro (companys de la Xarxa Òmnia) ens feien arribar més enllaços interessants que teníem pendent de publicar:
  • Comentari de Cristina:
    Visites guiades al Riu Llobregat a Cornellà. No sé si us pot interessar, però estan organitzades per l'Ajuntament així és que, a banda del doc que us enllaço, trobareu més info al web de l'Ajuntament de Cornellà:
    http://nou.cornellaweb.com/ca/MediAmbient.asp




No dubteu en compartir les vostres sortides, comentaris, opinions o decobriments primaverals sobre el nostre estimat riu!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada